söndag 30 januari 2011

Syjunta på Gittes för medarbetarna





Här kan ni se hur roligt vi har haft denna söndags eftermiddag:) Tillsammans träffades vi som jobbar på Gittes  för att ha syjunta. Vi sydde, skapade, pysslade och hade jätteskoj tillsammans. Hur roligt som helst.
Det skapade kjolar, tröjor till både vuxen och barn, jacka och sjalar. En del blev helt klart annat får mogna lite vidare...tiden går ju så fort när man har roligt. Detta gav mersmak för sammanhållningen. Det var extra skoj att skapa av de alldeles nya jerseytygerna bl.a. blev det ap-tröjor som vi säkert inom kort kan visa fler kort på. Vilken underbar avslutning på veckan och det känns som en bra start för nästa vecka.

onsdag 26 januari 2011

vecka 4

Tänk att vi har blivit med blogg! Jätteskoj!

Denna veckan händer det massor, vi får hem nya randiga jerseytrikåer i mängder som vi måste rulla snyggt, och kan man tänka sig att retrotrikåer i massor kommer in igen. Det känns som våren verkligen är på gång i vår tygaffär. Man blir så lycklig.

Inte nog med det så är det underbart att höra kundernas positiva tankar när de förmedlar dem vidare till oss.
Jag måste få berätta om en som värmde mitt hjärta igår; En proper dam som var sprudlande lycklig både  i ögonen och kropp, kom och handlade igår. Hon hade hittat oss och var skämtsamt nästan så hon ville flytta in hos oss. Och det värmde extra när hon berättade att hon tidigare hade haft ateljé i Malmö och haft svårt att hitta tyger och nu när hon hittat oss var hon lycklig. Inte bara att få hitta tyger med kvalité utan att få gå runt och känna och mysa med tygerna.
Jag tror att de flesta som handskas med tyg kan känna igen sig att få känna och klämma och krama tygerna det värmer inte bara kroppsligt utan själen blir glad.

Med detta vill jag förmedla den lycka jag nu känner när det rullar in nya tyger att krama och gamla och nya kunder vaknar ur vinterns dvala. Det börjar bli vår innan snön smälter.
Ha en riktigt bra och syglädjande vecka alla!

tisdag 25 januari 2011

Inspirationsdagar på Gittes

Vill du vara med och visa vad du skapar i tyg?
Tillsammans skapar vi gemensamma
Inspirationsadagar den 31/3, 1/4 samt 2/4 på "Gittes"
Begränsat antal platser
Anmälan är bindande och ska ske före 1/3 2011 i butiken
Frågor? prata med Sofia via tel. 044-225012 eller mail: info@gittes.se
Anmälningsvagift 200:-/deltagare
då ingår annons i reklamutskick, plats i butik , affischer etc.
Välkomna!