tisdag 28 juni 2011

V. 26

Strålande sommar är här i Rinkaby!

Visst är det livet underbart när solen strålar på oss, det värmer in i själen!

Just nu känns det underbart att få vara på Gittes, sommarstrålar utanför, svalka inomhus med underbara tyger.
Det planeras som bara den just nu:
Det skall bli Mat & Hantverksmarknad den 3-5 aug och många utställare är redan bokade så nu gäller det att göra affischer, flyers och locka folk som kan få handla och smaka på den underbara marknaden vi kommer att ha i samarbete med Minas Chokladstudio... spännande kombination med mat och hantverk - igentligen är det ganska nära med händerna, eller hur?

Jag skall fortsätta njuta av alla fina kommentarer vi nu får av våra sommargäster som börjar komma, Välkomna!

onsdag 22 juni 2011

v. 25

Sommaren är här!
Och i butiken känns det som vi börjar få lite ordning på tygerna som redan kommit in för sommar och höst faktiskt. Det är mer kvar att rulla om men tack vare alla medarbetare så börjar vi kunna se de andra tygerna.

I sommar kommer det att hända saker och det känns redan på atmosfären hos kunderna att det är en härlig sommar vi går tillmötes. Det är så roligt att få höra alla kommentarer om vår affär. Det glädjer i själen.

Nu har jag haft 1 veckas semester så nu kan alla andra få vara lediga i lugn och ro. Det har varit så skönt att bara vara hemma, men nästan ännu skönare och inte behöva hålla reda på barnens aktiviteter nu när vardagen med butiken och kunderna är tillbaka. Trivs man på jobbet så gör man:-)

Planeringen för Mat & hantverksmarknaden 3-5/8 är igång. Allt är inte spikat riktigt ännu men pusselbitarna börjar sättas på plats. Många har anmält sig. Ännu kan vi få plats med någon hantverk och sömnads-utställare (mest för att visa vad vi gör med tygerna). Skall bli jätteskoj och spännande!

I butiken har vi fått in stjärntyger, spets, mer moln och apor....ja vi slutar aldrig att ta hem mer tyg:-)
Välkomna och ha en riktigt härlig Sy-vecka!

onsdag 8 juni 2011

v. 23

Ny vecka och nya projekt!

Vi söker dig som tillsammans med oss, 
håller på med och vill visa 
Mat & Hantverk i Rinkaby

Vi tänker anordna tillsammans med Minas Chokladstudio
MAT & HANTVERKSMARKNAD I RINKABY
3-4-5 aug kl 12-18
Avslutas med en riktigt god mat på kvällen 5/8 och Trubadur

Du ordnar själv, bord, tält etc
Vi erbjuder marknadsplats utanför Gittes och Chokladstudion Pris: 500:- (inkludrat trubadur och mat för 1 pers 5/8 kväll)


Anmälan före 16/6 till Sofia 044-225012 info@gittes.se    amina@chokladstudion.se
Sprid gärna och Anmäl er nu!
Vi är redan omnämda i tidningen se: http://www.kristianstadsbladet.se/scout/article1488922/Naringslivet-rustar-infor-scoutlager.html
I butiken annars så ber vi om ursäkt för röran!
Vi har fått in redan höst och mer sommar tyger som fyller oss till bredden i butiken, vi jobbar på att rulla undan så vår fina butik kan synas igen.
Men mer tyger är ju alltid skoj.
Kram!